Til hovedinnholdet

Nyansatte i Tønsberg

Vi opplever stor pågang om dagen og er svært glade for å ha fått to til med på laget! Heidi Aasvik og Marthe Gjemdal Andersen begynte forrige uke på kontoret i Tønsberg.

Heidi skal jobbe som Forretningskonsulent på support. Hun har Bachelor innen Økonomi og Administrasjon og har tilleggsutdannelse innen Kvalitetsledelse og Kontinuerlig Forbedring fra Universitetet i SørØst- Norge. Heidi har 25 års erfaring innen forskjellige økonomifunksjoner og logistikk i bransjene grafisk, reiseliv, shipping og software. De siste 6 årene har hun jobbet med kontroll og oppfølging innen ordre og fakturahåndtering i tillegg til oppsett av lisenser ved salg og oppgraderinger. I denne rollen har hun også fått erfaring med å utvikle rutiner i forretningsprosessene mellom CRM og Microsoft Dynamics NAV, samt jobbe tett med produkt - og utvikler team.

Marthe starter som BI konsulent i Teamet Modern Workplace hos oss. Hun har jobbet syv år med Business Intelligence som senior BI konsulent i Visma bWise AS. Før dette jobbet Marthe fem år som prosjektleder og har en del erfaring med å jobbe i prosjekter og oppfølging av kunder.

Vi ønsker Heidi og Marthe hjertelig velkommen til Oseberg og gleder oss til å ha de med på laget!