Til hovedinnholdet

Oseberg Solutions

Årets Business Central partner 2022

Oseberg Solutions har siden år 2000 levert, implementert og utviklet Dynamics 365 Business Central. Vi er en av Norges ledende aktører innen Dynamics 365 Business Central, og er en foretrukken Microsoft Gold Certified ERP Partner.

Velkommen til Oseberg 

Oseberg leverer komplette forretningsløsninger og tjenester relatert til implementering og support av Microsoft Business Central hos nye og eksisterende kunder. Vi er en komplett leverandør av Microsoft teknologi med Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Sales (CRM), Business Intelligence (BI), Microsoft 365 og Power Platform. Våre ekspert områder er grafisk industri, prosjekt-/produksjonsrettet industri, økonomi/regnskap og handel. Felles for alle ekspert områder er kravene til funksjonalitet og fleksibilitet i løsningene. 

Oseberg Solutions er lokalisert i Tønsberg og Oslo. Vi har 60 dedikerte medarbeidere fordelt på ulike team med spisset kompetanse innenfor våre ekspert områder. De ansatte har høy faglig kompetanse, og hjelper til daglig nær 300 kunder med å skape effektive virksomheter.

Vi skaper effektive virksomheter

Våre verdier er viktige for en sterk selskapskultur, og forteller hva du som kunde kan forvente av oss og hva vi kan forvente av deg. Vi er innovative, pålitelige, har gjennomføringskraft og et sterkt engasjement.

Oseberg Gruppen

Vi er en del av Oseberg Gruppen, som i tillegg til oss består av Oseberg Services AS og Sumango AS. Vårt søsterselskap Oseberg Services er et regnskapsbyrå som har hjulpet bedrifter med tradisjonell regnskapsføring, lønn, rapportering og analyse. Vårt datterselskap Sumango ble etablert i 2013 og utvikler tilleggsprodukter og apper for bruk sammen med Microsoft Business Central. 

Selskapene har samlet nærmere 100 ansatte og omsatte i 2021 for ca. 125 MNOK.


Gold Sertifisert Partner

Hva vil det si for deg som kunde at vi er Microsoft Gold Partner? 

Microsoft sertifiserer sine forhandlere på forskjellige nivåer, og Oseberg er Gold Certified Partner innen forretningssystemer (ERP). Vi har i alle år hatt tett samarbeid med Microsoft og jobber for å opprettholde et høyt nivå av kompetanse innen Microsofts produkter.

Kravene for å oppnå gullstatus er hevet, og vi er stolte av å vise vår høye kompetanse innen vårt fokusområde Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I 2022 ble vi kåret til 'Årets Business Central partner'. Kåringen ble begrunnet med solid vekst, sterk tilstedeværelse i eget marked og evnen til å vise verdien av Business Central.

Oseberg Microsoft Partner