Til hovedinnholdet

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er et sett med intelligente forretningssystemer som hjelper deg å drive hele virksomheten og oppnå bedre resultater gjennom prediktive, AI-drevne innsikter.

Dynamics 365-appene fungerer sømløst sammen i en omfattende løsning som dekker hele virksomheten, inkludert salg, markedsføring, service, drift og handel. Med en helhetlig visning av virksomheten, får du innsikt i sanntid som gir bedre resultater. 

En løsning for fremtiden

Hvis virksomheten din vokser og er klar til å ta på seg flere muligheter, kan Microsoft Dynamics 365 Business Central hjelpe. En skalerbar forretningsløsning (ERP/Enterprise Resource Planning) som hjelper små og store bedrifter til å automatisere salg, innkjøp, drift, regnskap, lagerstyring, service og produksjon.


Alt i ett lettfattelig og moderne grensesnitt de ansatte kjenner seg igjen i fra øvrige Microsoft produkter som OutlookWord og Excel. Brukerne kan nå selskapets data uavhengig av type webleser eller nettbrett/telefon. Alltid tilgjengelig helt uten bruk av fjernskrivebord eller VPN. Business Central med tilhørende app'er driftes i Microsoft sitt moderne hostingsenter i Azure


En del av Microsoft "stacken"

Dynamics 365 gir en enklere arbeidshverdag, med integrerte arbeidsprosesser. Rik funksjonalitet for kundeservice-, feltservice-, prosjektservice- og markedsføring, med en sømløs sammenkobling mellom Office-produktene og forretningsapplikasjonene (ERP og CRM).

Koble sammen og bygg løsningen mot Microsoft Office 365 og andre Microsoft produkter som Dynamics 365 (CRM), PowerPlattform, som f.eks. Power BI, Power Automate, PowerApps og Azure. Du får tilgang til hundrevis av andre velkjente forretningsverktøy og en løsning som fungerer sømløst, effektivt og tidsbesparende. Du slipper dobbeltregistreringer og unødvendige arbeidsprosesser så tiden kan brukes til verdiskapning og vekst. 

Med CRM/Salg, Markedsføring, Kundeservice og Feltservice i systemporteføljen for Dynamics 365 har du alt du trenger for å vokse. 

Ønsker du ytterligere innsikt og muligheter, kan du koble opp Power Platform for innovative nye opplevelser.


Et selskap med kompetanse og erfaring

ERP er vårt hovedprodukt og er kjernen i alt vi driver med. Oseberg startet med Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere Microsoft Dynamics NAV) i år 2000, og har siden levert forretningsløsninger til store og små aktører i hele Norge.

Vi er 50 engasjerte og dyktige konsulenter og utviklere som hver morgen bretter opp ermene for å gi våre kunder en god dag på jobb med løsninger utviklet og tilpasset for å dekke deres spesifikke behov.

Produktet har stadig utviklet seg noe som har resultert i en bred produktportefølje med moderne grensesnitt og integrert med øvrige Microsoft produkter.

Ta kontakt, så skal vi sammen finne en god løsning på dine utfordringer. 

 


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!