Til hovedinnholdet

Ny forretningskonsulent


Vi ønsker Asle M. Trædal velkommen til vårt kontor i Oslo, hvor han begynner som forretningskonsulent i avdeling Handel. 

Asle har en bred bakgrunn innen økonomi, administrasjon og forretningsutvikling med erfaring fra både private og offentlige sektorer. Tidligere var han regnskapsfører hos ECIT Norge, med ansvar for budsjettering, økonomisk rådgivning og daglig regnskapsføring. Dette gav han solid innsikt i økonomistyring.

Før dette jobbet han som regnskapsmedarbeider i Vestre Slidre kommune, håndterte regnskapsførsel og økonomisk rapportering, og utviklet ferdigheter innen finans og bruk av IT-programmer. Asle var også CFO, CEO, styreleder og medgrunnlegger i Inligo AS, et digitalbyrå. Asles erfaring fra retailbransjen har videreutviklet hans ferdigheter og innsikt.

Asle studerer nå for å bli statsautorisert regnskapsfører ved Handelshøyskolen BI og har tidligere fullført en Bachelorgrad i Prosjektledelse. Gjennom studier og arbeid har han opparbeidet ferdigheter innen økonomistyring, budsjettering og lederskap.

Vi ønsker Asle hjertelig velkommen til Oseberg og gleder oss til å få han med på laget!