Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Vi er i kraftig vekst og trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts flotte produkter - vi trenger derfor mange flinke folk utover høsten!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no. Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Med mange spennende kundeprosjekter søker vi etter en erfaren og faglig sterk konsulent, som ønsker å være med på å bygge videre på vår satsing innen handels- og kjedevirksomheter. Har du erfaring fra virksomhet innen handel og kjededrift, og kanskje også erfaring fra bransjer som fashion eller retail? Ønsker du i tillegg mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og forretningssystemer som understøtter kundenes forretningsprosesser? Da kan det være at du er vår nye kollega.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy, og være en rådgiver og sparringspartner for våre kunder innen områder som innkjøp, lager og salg. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å følge opp og videreutvikle våre eksisterende kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Helst 3-5 års erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/ Navision). 
 • God forståelse for forretningsprosesser og praktisk erfaring fra virksomheter innen handel og kjededrift.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Evne til å kommunisere med personer på alle nivåer hos våre kunder.
 • Det er et krav at du behersker norsk (evt et av de andre skandinaviske språkene) flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til å kunne benytte engelsk som arbeidsspråk.

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et fleksibelt, sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.

Vår nye kollega kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Arbeidssted: Oslo.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Tom Gisle Finneide, telefon +47 928 83 385.

Søk på stillingen her.

Oseberg Solutions fortsetter veksten og ser etter flere flinke folk! Har du bakgrunn innen prosjektindustri og erfaring med prosesskartlegging og produksjonskartlegging? Ønsker du i tillegg mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og forretningssystemer som understøtter kundenes forretningsprosesser? Da kan det være at du er vår nye kollega.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy, i spennende bransjerettede prosjekter. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å videreutvikle våre eksisterende kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk/produksjon, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision). 
 • Forståelse for forretningsprosessene i prosjektindustri og produksjonsbedrifter og evne til å kommunisere med kundens forretningsledelse.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Et genuint ønske om å lære og levere gode løsninger til kundene våre og evne til å jobbe både selvstendig og i team.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Hos oss får du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, og påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et sosialt og spennende kompetansemiljø i sterk vekst. Vår nye kollega kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

Arbeidssted: Tønsberg (4. kvartal 2022 flytter vi inn i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum).

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Søk på stillingen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tore Myhre, Teamleder Industri på telefon 982 19 999.

Brenner du for kundedialog og vil jobbe med Microsoft D365 Business Central?

Vi er i sterk vekst og søker etter en erfaren og faglig sterk konsulent som kan være med på å styrke vår organisasjon. Vi ser etter en engasjert, målrettet og strukturert person som har god forståelse for og erfaring med ERP systemer, gjerne som superbruker eller som konsulent.

Som Forretningskonsulent vil arbeidsoppgavene hovedsakelig bestå i å supportere våre kunder i deres daglige bruk av forretningssystemer og tilstøtende applikasjoner. Du vil få en variert og spennende arbeidshverdag, i et team sammensatt av faglig sterke og engasjerte medarbeidere. 

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell utdannelse innen økonomi/adm./logistikk, gjerne i kombinasjon med IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Helst erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision).
 • Forståelse for forretningsprosesser og evne til å tenke systematisk og jobbe strukturert.
 • Et genuint ønske om å lære og levere gode løsninger til kundene våre.
 • Evne til å jobbe både selvstendig og i team.
 • Løsningsorientert og med serviceinnstilling, både overfor kunder og kolleger.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

 

Arbeidssted: Tønsberg.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Spørsmål til stillingen kan rettes til Teamleder Support Øystein Aker, telefon +47 924 00 978 eller HR og Adm. leder Lene Herdlevær af Geijerstam, telefon +47 472 42 505.

Søk på stillingen her.

Vi er i sterk vekst og søker etter utviklere som kan være med på å styrke vårt team i Tønsberg. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet regnskap, industri og produksjon.

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å bidra til å videreutvikle og optimalisere deres kunders løsninger ved hjelp av analyse, design og utvikling av Microsoft Business Central med tilhørende løsninger/integrasjoner. I tillegg vil du få jobbe i implementeringsprosjekter, og bidra med å utarbeide gode løsninger sammen med resten av teamet. Oseberg Solutions levere komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser etter en kollega som har et genuint ønske om å levere gode løsninger. Du er engasjert og strukturert og evner å jobbe selvstendig. 
For oss er arbeidsmiljøet og trivsel svært viktig i tillegg til at du får et sterkt fagmiljø som du kan utvikle deg videre i sammen med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer.  
Innen et år flytter de inn i nye lokaler sentralt i Tønsberg sentrum nær togstasjonen. 

Ønsket bakgrunn og erfaring:

 • Høyere formell utdannelse innen IT/systemutvikling, gjerne i kombinasjon med økonomi eller logistikk
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel
 • Noe kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk

Søk på stillingen her.

Vi har mange kunder som ønsker god innsikt i virksomheten sin og søker derfor etter BI konsulent som kan hjelpe kundene med sine rapporterings- og analysebehov. Har du konsulenterfaring og jobbet med Business Central (Microsoft Dynamics) vil vi veldig gjerne høre fra deg! Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på jobb@oseberg.no. 

Vi er er kraftig vekst og styrker derfor vår satsing på CRM. Vil du være med å bidra til at Oseberg blir en ledende leverandør som kan levere forretningsløsninger i alle ledd? Har du erfaring fra store deler av Microsoft-porteføljen og spesielt fra Dynamics365 Sales? Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på jobb@oseberg.no. Vi tar kontakt med deg etter ferien!

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her....