Til hovedinnholdet

Samarbeidspartnere

Våre hovedpartnere


Les mer om våre andre samarbeidspartnere

Agfa samarbeidspartner til Oseberg Solutions Agfa utvikler, produserer og distribuerer et omfattende utvalg av analoge og digitale bildesystemer og IT-løsninger, hovedsakelig for trykkeribransjen og helsesektoren, samt for spesifikke industrielle applikasjoner.
Canon samarbeidspartner med Oseberg Solutions Canon er en verdensledende innovatør og leverandør av bildeløsninger.
Consignor samarbeidspartner med Oseberg Solutions Consignor støtter deg i leveringsprosessen ved å gjøre det enklere, raskere og billigere å sende bestillinger ut til kundene. Delivery Management handler om å skape en så effektiv forbindelse mellom lageret og kundene som mulig.
Continia samarbeidspartner med Oseberg Contina har 25 års erfaring med å gjøre Dynamics mer effektiv. De skapt merverdi for brukere av Microsoft Dynamics ved å utvikle og tilby løsninger for effektiv håndtering av ulike typer administrative prosesser.
Convert samarbeidspartner til Oseberg Solutions Convert er en strategisk ehandels-partner med tung implementeringskompetanse. Vårt mål er å lage Norges (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger for våre kunder, basert på Magento 2 og Pimcore.
Digitroll samarbeidspartner til Oseberg Solutions Høsten 2019 feiret vi 20 år som et av landets ledende webselskap. Siden 1999 har vi vært en av landets ledende leverandører av nettsider og nettbutikker.
Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge.
Gurusoft har over 20 års erfaring med utvikling av brukervennlige og effektive digitale løsninger. Deres solide plattform integreres lett mot eksterne systemer og datakilder, og skaper en helhetlig digital verdikjede. Sammen automatiserer og optimaliserer vi din forretning!
Litium samarbeidspartner til Oseberg Solutions En skybasert e-handelsplattform for digitalt salg, markedsføring og PIM. En plattform for smartere e-handel.
Logistra samarbeidspartner til Oseberg Solutions Logistra tilbyr transportadministrasjon på nett.
Deres webbaserte EDI-system gir deg det du trenger der du er!
Magento samarbeidspartner til Oseberg Solutions Magento er den ledende plattformen for innovasjon innen åpen handel. Hvert år håndterer Magento over 100 milliarder dollar i brutto varevolum. 
Netronic er samarbeidspartner til Osberg Solutions Programvare for visuell planlegging. Netronic sitt oppdrag er å gjøre det mulig for alle SMB-organisasjoner å oppnå operativ smidighet med visuell planlegging.

 

Oseberg Services er samarbeidspartner med Oseberg Solutions Oseberg Services er et regnskapsbyrå som i over 20 år har hjulpet bedrifter med tradisjonell regnskapsføring, lønn, rapportering og analyse.
Papyrus er samarbeidspartner til Oseberg Solutions Papyrus er en av Europas ledende grossister innen papir, emballasje og forbruksvarer.
PrintVis er den perfekte matchen for ethvert trykk, emballasje eller etikettselskap. PrintVis er bygget direkte på Microsoft Dynamics 365 Business Central og utviklet med utskriftsspesifikk MIS-funksjonalitet.
QBS Group er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket av Microsoft Dynamics-partnere.
Vi er "Certified Partner" i nettverket. 
Sumango ble etablert i 2013 og har utviklet regnskapsløsningen Sumango basert på Microsoft Business Central. Regnskapssystemer som Sumango er spesiallaget med tanke på relasjonen mellom regnskapsføreren og deres kunder.
Tasklet Factory samarbeidspartner til Oseberg Solutions Tasklet Factory tilbyr en mobil WMS (Warehouse Management Solution) med på / av-modus for Microsoft Dynamics 365 Business Central & Dynamics NAV, så du kan integrere lageret med resten av virksomheten.
To Increase samarbeidspartner med Oseberg Solutions To-Increase har en 10-årig historie med å utvikle kraftige løsninger innen industri, integrasjon og forretningsprosesser som utvider funksjonene og forretningsverdien til Microsoft Dynamics NAV.