Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Årets Business Central partner trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts spennende produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no.

Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi har mange spennende oppdrag innen rapportering og analyse, og vi trenger flere dyktige Business Intelligence konsulenter. Er du nysgjerrig på ny teknologi og brenner for å hjelpe kunder med rapporterings- og analysebehov? Har du i tillegg noen års erfaring i roller som BI konsulent eller controller, da vil vi gjerne høre fra deg.

Som BI konsulent vil dine hovedoppgaver være implementering og videreutvikling av datavarehus og rapporteringsløsninger for kunder, ved bruk Microsoft Power BI og BI4Dynamics datavarehus. Du vil få ansvar for løsninger hos et utvalg av Oseberg Solutions sine kunder, og bidra til at de får god innsikt i virksomheten sin.

Vår nye kollega er opptatt av god og presis rapportering, og har forståelse for endringsledelse. Du vil ofte diskutere løsninger med ledelsen hos våre kunder, og det er viktig at du er trygg i kommunikasjon i en slik rolle. Du har et tydelig kundefokus, og evner å jobbe strukturert og selvstendig.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen økonomi/adm./logistikk, gjerne i kombinasjon med IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Kunnskap om rapportering og analyse, og gjerne statistikk.
 • Erfaring med Power BI/ datavarehus er en fordel.
 • Forståelse for forretningsprosesser, og evne til å tenke systematisk og jobbe strukturert.
 • Serviceinnstilling, både overfor kunder og kolleger.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Godt arbeidsmiljø og trivsel er viktig for oss, og vi har stort fokus på sosialt miljø. I tillegg har vi et sterkt fagmiljø med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer, som du kan bygge kompetanse og utvikle deg videre sammen med.

Vi har kontor sentralt plassert både i Tønsberg og Oslo, begge er aktuelle arbeidssteder. Fra januar 2023 holder vi til i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum, og i Oslo holder vi til i ærverdige Tostrupgården midt på Karl Johan.

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Frist: Snarest

Søk på stillingen her.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Ønsker du å jobbe hos Årets Microsoft Dynamics 365 Business Central partner? Vi søker etter en systematisk og analytisk fagkonsulent innen økonomi/finans. Du har god forståelse for ERP systemer, bakgrunn innen økonomi og erfaring fra regnskapsførsel eller revisjon. I tillegg har du kjennskap til eller stor interesse for teknologi, og kan gi råd om hvilke verktøy som best vil støtte kundens fremtidige behov.

 

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å følge opp og videreutvikle våre eksisterende kunder.

Vår nye kollega kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, ta del i et svært kompetent fagmiljø, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen økonomi. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring som konsulent eller superbruker på ERP løsning, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV). 
 • God forståelse for forretningsprosesser og interesse for teknologi.
 • Erfaring fra eller god kjennskap til ulike verktøy som for eksempel Excel og Power BI.
 • Praktisk erfaring fra virksomheter innen handel vil telle positivt.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Evne til å kommunisere med personer på alle nivåer hos våre kunder.
 • Det er et krav at du behersker norsk (evt. et av de andre skandinaviske språkene) flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til å kunne benytte engelsk som arbeidsspråk.

Godt arbeidsmiljø og trivsel er viktig for oss, og vi har stort fokus på sosialt miljø. I tillegg har vi et sterkt fagmiljø med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer som du kan utvikle deg videre sammen med. Våre lokaler er sentralt plassert i ærverdige og flotte lokaler midt på Karl Johan.

Arbeidssted: Oslo

Frist: Snarest

Søk på stillingen her.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

 

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her